Motiverende filmpjes (Evernote kaartje)

Een aantal motiverende filmpjes die ik in m’n evernote steek om me te motiveren. Daar pik ik er dan ‘s morgens eentje uit om de dag goed te starten.

The Most Motivating Video for Success

Persoonlijk vind ik vooral de ingesteldheid van die succesvolle mensen motiverend. Ze geloven allemaal dat je een beetje zot moet zijn en dat je pijn moet voelen om succes te hebben. Maar vooral ook, dat je het graag moet doen. Maak je keuzes en zet dan alles op alles om je doel te bereiken.  En geloof in jezelf !!


 

Tony Robbins- The difference Between a Winner and a Loser

Tony Robbins legt heel goed uit – aan de hand van een les golf – hoe het verschil tussen winnen en verliezen slechts 1 à 2 millimeter is.  Wat ook wil zeggen dat, als op een bepaald moment niets lijkt te lukken, dat het best kan zijn dat je er bijna bent. Dan moet je kunnen doorzetten.

Deze gaat ook over mindset – is een onderwerp waar ik zeker nog eens een aantal posts aan wil spenderen


 I am a champion – the greatest speech ever [ENG SUB]

 

Speech van een coach voor de match – met op de achtergrond muziek om er nog wat extra kracht aan toe te voegen.


 

 SUSAN BOYLE 1st [HD]

Dit blijft een echt kippevel moment.
Het is een perfect voorbeeld van wat Covey een paradigma switch noemt.
Hoe groot kunnen je vooroordelen zijn op basis van een eerste indruk?


Tribute to Steve Jobs Think Different 

Heel motiverende speech. De drie verhalen die hij vertelt.

  1. Hoe het verhaal achteraf bekijken logisch lijkt maar nooit op het moment dat je het aan het schrijven bent. Connecting the dots.
  2. Zoek altijd iets dat je graag doet – je moet van je werk houden.
  3. Leef elke dag alsof het je laatste dag is. Stel elke dag jezelf de vraag. Als dit je laatste dag is. Zou je dan doen wat je gaat doen. Als je te veel dagen na elkaar moet zeggen dat dat niet het geval is. Zoek dan iets anders om te doen.

 


 

Een aantal typische Amerikaanse filmpjes die geleidelijk aan opbouwen. Ideaal om je dag te starten

 

Why Do We Fall – Motivational Video

Typisch Amerikaanse stijl. Gaat over pijn, doorzettingsvermogen en geloof in jezelf. Een goed filmpje om een moeilijke dag te starten. Start wat derpi en bouwt dan op naar een hoogtepunt. YES I CAN !!!!


 Lost But Won

Ook deze is een collage van Amerikaanse films op goeie muziek met een goeie tekst. Geeft ook de nodige energie om de dag te starten.

 


 Motivational Video – Sacrifice

 

Niet wachten op de kans. Je moet het doen. De armen niet laten hangen maar de zaken vastnemen. Denk na over je doelen en streef ze na ! Elke dag opnieuw ! Zet die doelen ook op papier en lees ze elke dag. Dat helpt echt ! (Zie de evernote tip)

 


 

Quiet Desperation – Motivational Video

 


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin